Υγεία

Χθες 20:13

Παράσυρση στη Θεσσαλονίκη: Θύμα του ίδιου οδηγού μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Ο 37χρονος και η 34χρονη, σύζυγός του που παρασύρθηκαν στη Θέρμη, συνεχίζουν να νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση τους σταθερά κρίσιμη.

Παράσυρση στη Θεσσαλονίκη: Θύμα του ίδιου οδηγού μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου "Παπαγεωργίου",  το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγο στη θέρμη, πριν από 7 ημέρες. Στον ΑΝΤ1 μιλά αποκλειστικά  ο γιος της 77χρονης, που είχε πέσει θύμα παράσυρσης του ίδιου οδηγού το 2020.

Ήταν Φλεβάρης του 2020, όταν ο Λάζαρος Μιχαηλίδης, μάθαινε πως η μητέρα του χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι τους. Ο γιος της 77χρονης, περιγράφει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, πως ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια στη Θέρμη, χτύπησε και τη μητέρα του, τέσσερα χρόνια πριν. Και τότε, οδηγούσε μεθυσμένος.

"Εκείνη τη μέρα ζητούσε και τα ρέστα,  ό,τι τα χα φταίει η γυναίκα που περνούσε από τη διάβαση,  ότι δεν έχει προτεραιότητα, προτεραιότητα έχει αυτός τρέλα πράγματα...συγκλονίστικα γιατί και εκείνη την ημέρα,  όταν χτύπησε τη μητέρα μου,  κάτι είχα καταλάβει εγώ για αυτόν πουλούσε τρέλα,  σε άλλο κόσμο σαν να βρίσκεται και μετά κατάλαβα,  μου είπαν οι αστυνομικοι,  ότι ήταν υπό την επήρεια και λέω αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει πάλι να κάνει το ίδιο,  σκοτώνει κόσμο, εγκληματίας"

Παράσυρση στην Θέρμη

Οι αρχές, πέντε φορές είχαν εντοπίσει τον 46χρονο να οδηγεί μεθυσμένος . Μάλιστα, του είχαν αφαίρεσει το δίπλωμα δύο φορές. Την πρώτη το 2007 για 90 ημέρες και το 2008 για 180 ημέρες. Και για την περίπτωση της 77χρονης όμως, είχε δικαστεί και καταδικαστεί. Αυτή τη φορά, με την παρασύρση της οικογένειας στη θέρμη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μέχρι το δικαστήριο και μεταφέρθηκε,  στις φυλακές της Λάρισας.
Μετά από τόσα χρόνια μάθαμε για αυτόν τον τύπο ότι έκανε τα ίδια και χειρότερα.... Συγκλονίστηκα δεν υπάρχουν λόγια, σκέφτηκα τη μητέρα μου, σκέφτηκα τους ανθρώπους αυτούς,  που έχουν χάσει το παιδάκι τους.... Να γίνουν καλά να έχουν γρήγορη ανάρρωση για να προσπαθήσουνε να ανταπεξέλθουν , όπως η μαμά προσπαθεί και αυτή τόσα χρόνια.

Τέσσερα χρόνια μετά η  81χρονη σήμερα γυναίκα συνεχίζει να ταλαιπωρείται σωματικά και ψυχολογικά από την παράσυρση,  που λίγο έλειψε να τη στοιχίσει τη ζωή.

"Τα τραύματα της είναι συντριπτικά. Διέλυσε όλο τον ώμο της, τα πλευρά της σπάσανε  και ακόμα παλεύει να αντιμετωπίσει τα τραύματα της" λέει στον ΑΝΤ1 ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας. 

Ο 37χρονος και η 34χρονη, σύζυγός του που παρασύρθηκαν στη Θέρμη, συνεχίζουν να νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση τους σταθερά κρίσιμη.
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)