ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

17 Ιουλίου 2024 12:15

CSI MIAMI

Μια επίλεκτη, ερευνητική ομάδα, η CSI Miami εξιχνιάζει δύσκολα εγκλήματα και σκοτεινές υποθέσεις στο Μαϊάμι.

-

Αστυνομική σειρά αμερικάνικης παραγωγής  2002

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ : Anthony E. Zuiker
ΠΑΙΖΟΥΝ : David Caruso,Emily Procter,Adam Rodriguez,Khandi Alexander
Rory Cochrane,Kim Delaney,Sofia Milos, Jonathan Togo,κ.ά.

Μια επίλεκτη, ερευνητική ομάδα, η CSI Miami εξιχνιάζει δύσκολα εγκλήματα και σκοτεινές υποθέσεις στο Μαϊάμι. Με αρχηγό τους τον Ορέισιο Κέιν, έναν πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών, η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. 

Η  Εγκληματολογική Ομάδα του Μαϊάμι ασχολείται με περίεργες και αινιγματικές υποθέσεις και φτάνει στη λύση του μυστηρίου χρησιμοποιώντας ασυνήθιστες αλλά ταυτόχρονα ευφυείς μεθόδους. Σημασία για την ομάδα του Oρέσιο έχει ο τρόπος που συλλέγονται τα στοιχεία και η προσεκτική ανάλυση λεπτομερειών που τελικά θα οδηγήσουν στους πραγματικούς ενόχους και τη μοναδική αλήθεια...

Την ομάδα απαρτίζουν η  Κάλι Ντουκέιν, ο Έρικ Ντέλκο, που είναι εμπειρογνώμονας στην υποβρύχια έρευνα, αλλά και η ιατροδικαστής Άλεξ Γουντς. Νεότερο μέλος της ομάδας ο Ράιαν Γουλφ.  Βοηθός του Ορέισιο σε αρκετές περιπτώσεις είναι ο ντετέκτιβ Φρανκ Τριπ, ένας σκληρός, αλλά προσεκτικός αστυνομικός από το Τέξας.

Η σειρά έχει φανατικό κοινό και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων βραβείο Emmy και αγαπημένης σειράς του κοινού για το 2003. 

12345   8910
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)