Celebrity

Σήμερα 12:00

Γιώργος Λιάγκας: "Καταπέλτης" για τον Μάρκο Σεφερλή - "Όταν έκανες αυτό και κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε…"

Γιώργος Λιάγκας: "Καταπέλτης" για τον Μάρκο Σεφερλή - "Όταν έκανες αυτό και κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε…"

-

Μια νέα απάντηση στον Μάρκο Σεφερλή έδωσε σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, "Το Πρωινό".

Ο παρουσιαστής, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο Μάρκος Σεφερλής και απευθήνεται σε εκείνον, θέλησε να εκφράσει δημόσια τι τον έχει πειράξει στον ηθοποιό.

Να σημειώσουμε, πως οι δυο τους στο παρελθόν ήταν τηλεοπτικά αντίπαλοι στην πρωινή ζώνη.

Δείτε επίσης! Νέα ανάρτηση Σεφερλή: "Εδώ όλα επιτρέπονται! Αλλά… μπορείς να τα βάλεις με τον Λαζόπουλο; Δεν μπορείς"

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Ανέβασε αυτό το ακατάληπτο βίντεο με το υποτιμητικό "Γιωργάκη". Το ποιόν του κάθε ανθρώπου φαίνεται από το πώς φέρεσαι σε αυτούς που θεωρείς αντίπαλούς σου. Κάποια στιγμή με τον Μάρκο Σεφερλή βρεθήκαμε αντιμέτωποι στα τηλεοπτικά πλατό, εμείς ήμασταν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά κι εκείνος στο Mega. Θυμάμαι ότι ήταν το πρωινό με τα μεγαλύτερα νούμερα, ξεκίνησε με 60%. Βέβαια κατέληξε να χάσει τη χρονιά και ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή στα τηλεοπτικά δεδομένα.

Τότε με πείραξε, ότι είχε βάλει ένα κάδρο στο πλατό της εκπομπής που έκανε την αποφώνηση. Εκεί είχε βάλει τις φωτογραφίες όλων των παρουσιαστών που έκαναν πρωινή εκπομπή στο Mega, πριν από αυτόν, μεταξύ των οποίων εγώ και η Φαίη. Τις πρώτες ημέρες που έσκιζε έκανε μία αναφορά στο πλαίσιο του χιούμορ ότι "όλοι γελάτε με την επιτυχία μας, εκτός από εσάς τους δύο (εμένα και τη Φαίη)". Με πείραξε πολύ τότε. Εγώ δεν έχω να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, έχω κάνει από τις μεγαλύτερες καριέρες στην ελληνική τηλεόραση. Το ποιόν μας ο κόσμος το κρίνει, όχι εσύ Μάρκο που έχεις γίνει τιμητής με τις μπούρδες που λες από χθες. Με ενόχλησε τότε γιατί λέω "σε έναν αντίπαλό σου, φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο;".

Πώς μπορείς να σκέφτεσαι όταν βγαίνεις και κοροϊδεύεις τον άνθρωπο που είσαι απέναντι; Τότε κατάλαβα ότι με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχω τίποτα κοινό. Εγώ δεν θα βγω να κοροϊδέψω έναν αντίπαλό μου όταν χάνει. Κάνε πλάκα σε αυτόν που κερδίζει. Γιατί αν είσαι μάγκας, όταν έκανες αυτό και κορόιδευες εμένα και τη Φαίη που χάναμε, να έβγαινες και στο τέλος της σεζόν και να έλεγες "χα χα χα! Μάρκο έχασες", να κορόιδευες τον εαυτό σου. Εκεί είναι η μαγκιά. Πάμε να ακούσουμε γιατί με χωρίζει άβυσσος λογικής και πρακτικής από τον συγκεκριμένο άνθρωπο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Το "Γιωργάκη" το ειρωνικό το αντιπαρέρχομαι. Έτσι κάνει και έτσι αισθάνεται ότι πρέπει να μιλήσει υποτιμητικά για κάποιους ανθρώπους. Είναι δικαίωμά του. Εγώ θα τον αντιμετωπίσω σοβαρά. Πού είδε από εμένα να εκφράζω άποψη για το νούμερό του; Ίσως να είμαι ο μόνος από τις πρωινές εκπομπές που απευθύνεται που δεν είχα και δεν έχω, μέχρι στιγμής, εκφράσει άποψη για το νούμερό του. Το πρώτο λάθος είναι ότι έχω εκφράσει άποψη και δεν έχω εκφράσει.

Δεύτερον. Αυτό που είπα και όντως με τρομάζει είναι να υπάρχουν άνθρωποι που κρατάνε μηνύματα από το παρελθόν….Επειδή Μάρκο μας χωρίζει άβυσσος αισθητικής και συμπεριφοράς, τα παλιά τα μηνύματα εγώ δεν τα κρατάω, αν τα κρατάς δικαίωμά σου. Κυκεώνας στο κεφάλι σου όμως να κρατάς μηνύματα χρόνων και να τα διαβάζεις μετά από χρόνια και να δεις τι σου έστελναν πριν από 10 χρόνια. Εγώ τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω στείλει κανένα μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή και δεν είμαι από αυτούς που του έστειλαν τώρα για να έρθουν στην εκπομπή μου.

Είναι αλήθεια ότι η υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής του έστειλε μήνυμα για να έρθει στην εκπομπή. Και τώρα και εγώ τον καλώ δημόσια. Είναι ένα πρόσωπο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στην εκπομπή μας. Είναι δημοφιλής ο Μάρκος. Παρόλο που διαφωνώ μαζί του, είναι από τους καλύτερους κωμικούς. Εγώ δεν είμαι κομπλεξικός. Είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Το ότι δεν μου αρέσει εμένα αισθητικά, είναι δικό μου θέμα. Το να του έχω στείλει ερωτικό μήνυμα και να το έχω ξεχάσει, μάλλον δεν του έχω στείλει. Είναι το μόνο βέβαιο. Το να του έστειλα μήνυμα πριν από τρία χρόνια που ήταν στον ΑΝΤ1 για να τον καλέσω στην εκπομπή, δεν το θυμάμαι, αλλά για να το λέει, θα του έχω στείλει. Τι μήνυμα θα βγάλει για να με ξεμπροστιάσει;», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του αποσπάσματος. 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)