Celebrity

Χθες 12:06

Μαρία Ηλιάκη: Η ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά που αρνήθηκε να απαντήσει - "Δεν ξέρω αν θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του"

Μαρία Ηλιάκη: Η ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά που αρνήθηκε να απαντήσει - "Δεν ξέρω αν θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του"

-

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Μαρία Ηλιάκη έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου κάνει εκπομπή και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη ρωτήθηκε για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση και το νέο late-night show που ετοιμάζει στον Alpha.

Δείτε επίσης! Μαρία Ηλιάκη: Η αποκάλυψη για την αλλαγή που έχει κάνει στη συμπεριφορά της - "Αυτό με έχει βοηθήσει στη σχέση με την κόρη μου"

Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη

«Έχω λίγο άγχος για το ραδιόφωνο, τεχνικά πιο πολύ, αυτό μόνο. Το έχω ξανακάνει πολλά χρόνια. Τα τηλεοπτικά και το ραδιόφωνο είναι δύο διαφορετικά πράγματα», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και τον τίτλο της, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Ο τίτλος; Να σου πω την αλήθεια, είχα δει ένα τρέιλερ που ήταν γυμνός. Ο τίτλος… προχώ».

Για το αν θα του στείλει μήνυμα για καλή επιτυχία, η Μαρία Ηλιάκη αρνήθηκε να απαντήσει: «Δεν θα απαντήσω».

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, είπε: «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Κάθε φορά που λέω κάτι για τον Νίκο, το βλέπω μετά σε κάτι υπερτεράστιους τίτλους. Καλή αρχή να του ευχηθώ εγώ, να πάει καλά και να κάνει αυτό που γουστάρει».

«Δεν είδα την Κατερίνα Καραβάτου στο Power of Love, γιατί το καλοκαίρι έκανα διακοπές, δεν έβλεπα τηλεόραση. Για το θέμα Χρυστοπούλου - Παπαγεωργίου δεν γνωρίζω τίποτα, οπότε δεν έχω να πω κάτι», πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Happy Day".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)