Celebrity

Σήμερα 16:57

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: "Δεν ήθελα να χωρίσω - Παραδέχτηκε ότι είχε παράλληλη σχέση"

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: "Δεν ήθελα να χωρίσω - Παραδέχτηκε ότι είχε παράλληλη σχέση"

-

Λίγους μήνες μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για το πως βίωσε το διαζύγιο, ενώ αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της, είχε παράλληλη σχέση την οποία η ίδια ανακάλυψε μέσω social media.

«Η αλήθεια είναι ότι, δε περίμενα να πάει τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα του διαζυγίου μου» ανέφερε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου και συνέχισε λέγοντας:
«Η ανάρτηση που είχα κάνει, ήταν αποτέλεσμα μιας έκρηξης θυμού. Πίσω από μια έκρηξη θυμού κρύβονται συναισθήματα. Πίσω από τον θυμό, ένας άνθρωπος μπορεί να έχει απογοητευτεί, μπορεί να έχει πληγωθεί, μπορεί να έχει προδοθεί. Εγώ όλα αυτά τα ένιωσα. Ήταν μια έκρηξη θυμού και είπα την αλήθεια, δεν το έκανα για να κακολογήσω τον πατέρα των παιδιών μου. Είμαι και αυθόρμητη.

Μετά από αυτό έχουμε κάνει μόνο ένα ραντεβού με τον Παναγιώτη στο δικηγόρο. Δεν έχουμε κάνει ακόμη αίτηση διαζυγίου. Είχαμε πάει να μιλήσουμε, να συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα. Μετά έκανε η σχέση του μια ανάρτηση που κι εκείνος επέτρεψε να ανέβει. Αυτό εμένα με εξόργισε. Αυτή τη κοπέλα την είχε παράλληλα με εμένα. Μετά το χαμό που έγινε, τα βάλαμε κάτω πολιτισμένα.

Έφυγα από αυτή τη σχέση με αγάπη και με κανένα εκδικητικό σκοπό. Για χάρη του Παναγιώτη άφησα όλη μου τη ζωή, και γι’ αυτό αισθάνθηκα ότι χάθηκε όλος μου ο κόσμος, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν ταυτόχρονα και σε ένα παιχνίδι, που μπορεί στον κόσμο να φαίνεται απλό, αλλά είναι πολύ απαιτητικό… Με τον Πάνο είχαμε έναν καβγά τον Δεκέμβρη που λόγω εγωισμού κράτησε λίγο παραπάνω αλλά, ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα έφταναν τα πράγματα εδώ.
Για μένα αυτό ήταν ένας εφιάλτης. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήμουν ερωτευμένη και ήθελα να κρατήσω τον γάμο μου. Είχαμε καβγαδίσει τον Δεκέμβρη και κρατούσαμε ο ένας στον άλλον έναν εγωισμό. Όταν μου έγινε η πρόταση για το My Style Rocks εννοείται τον ρώτησε και μου είπε να κάνω αυτό που θέλω και με εκφράζει… Μου είπε ότι θα με στηρίξει. Μπήκα στο παιχνίδι με την ιδέα ότι είναι όλα καλά μεταξύ μας».

«Για κακή του τύχη μου είχε στείλει ένα προφίλ από τη Ρουμανία μήνυμα – πιθανότατα ψεύτικο – ότι ο σύζυγός μου έχει παράλληλη σχέση. Τον ρώτησα και το αρνήθηκε. Συνέχισαν να μου στέλνουν μηνύματα, εικόνες και πληροφορίες και γι’ αυτό και εγώ συνέχισα να ψάχνω, να ρωτάω και να μαθαίνω. Έμαθα την αλήθεια αλλά την έμαθα αργά. Παραδέχτηκε ότι έχει παράλληλη σχέση τον Μάιο.

Γι’ αυτόν τον άντρα θα έφτανα στην άκρη της γης. Με τον Παναγιώτη, ό,τι και να γίνει, είμαστε γονείς, όποια κι αν είναι στη ζωή του, όποιος κι αν έρθει στη ζωή του. Τον αγαπάω και ξέρω ότι και εκείνος με αγαπάει. Υπάρχει αγάπη μεταξύ μας ως γονείς πλέον. Ο κύκλος των σχέσεων κλείνει, αλλά η αγάπη μένει. Δε θεωρώ ότι φταίει εκείνη η κοπέλα για ό,τι έγινε, αν δεν ήταν αυτή θα ήταν κάποια άλλη… Είμαστε γονείς, δεν είμαστε εχθροί… Προσωπικά έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω διατροφή, δε ζητάω τίποτα, το μόνο που θέλω είναι να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις του προς τα παιδιά» κατέληξε το μοντέλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)