Celebrity

Σήμερα 15:00

Λάμπρος Λάζαρης: Η ανάρτηση "ξέσπασμα" μετά τα δημοσιεύματα για τη Δανάη Παππά - "Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου"

Λάμπρος Λάζαρης: Η ανάρτηση "ξέσπασμα" μετά τα δημοσιεύματα για τη Δανάη Παππά - "Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου"

-

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 17 Σεπτεμβρίου, ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να κάνει μια δημόσια τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, Δανάη Παππά.

Δείτε επίσης! Ο Λάμπρος Λάζαρης ξεκαθαρίζει για τη Δανάη Παππά: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου" - Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό

Η ανάρτηση του Λάμπρου Λάζαρη

«Κάνω αυτό το ποστ επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περαιτέρω, δεν υπάρχει καμία δικαστική διαμάχη, ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται. Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο ούτε ανήκω στο χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα να σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Λάμπρος Λάζαρης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)