News

Σήμερα 16:00

Ματίνα Παγώνη: "Δεν μπορεί ο διοικητής να περιφέρεται με την Βάνα Μπάρμπα στο νοσοκομείο"

Ματίνα Παγώνη: "Δεν μπορεί ο διοικητής να περιφέρεται με την Βάνα Μπάρμπα στο νοσοκομείο"

-

Στην εκπομπή "Summer’s Cool" μίλησε η Ματίνα Παγώνη το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιουλίου και απάντησε για την καταγγελία που έκανε εις βάρος της Βάνας Μπάρμπα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Να θυμίσουμε, πως ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε: «Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς σε ανοσοκαταστολή, ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε πασίγνωστη ηθοποιό στα διάφορα τμήματα, φορώντας μάσκα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε με κορονοϊό και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε μετάδοση στους ασθενής».

Δείτε ΕΔΩ! την απάντηση της Βάνας Μπάρμπα

Όσα είπε η Ματίνα Παγώνη

«Οποιοσδήποτε μπορεί να πηγαίνει σε ένα νοσοκομείο να κάνει τις εξετάσεις του, μέχρι εκεί όλοι έχουν το δικαίωμα. Όμως, ο διοικητής του νοσοκομείου δεν είχε καμία δουλειά να περιφέρεται με οποιονδήποτε -δεν έχει σημασία αν ήταν η κα Μπάρμπα. Ο διοικητής κάνει τη δουλειά του στο γραφείο του και η Βάνα Μπάρμπα θα έπρεπε να κάνει τις εξετάσεις της.

Το ότι βγήκε θετικό το τεστ σε όλους μας μπορεί να συμβεί να νοσούμε από κορονοϊό, δεν σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι επειδή νοσήσαμε, από κάπου κολλάμε όλοι. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έχει δίκιο, δεν μπορεί ο διοικητής του νοσοκομείου να περιφέρεται με την Βάνα Μπάρμπα στο νοσοκομείο. Δεν έχει καμία δουλειά. Η κα Μπάρμπα κάνει τις εξετάσεις της, παίρνει τα αποτελέσματα και φεύγει. Δεν ήταν ωραία αυτή η εικόνα. Πρέπει να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί. Λογικό είναι ο πρόεδρος του ΠΟΕΔΗΝ να έχει άποψη.», είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)