Κοινωνία

Χθες 20:54

Βοιωτία: Νέα τροπή στην υπόθεση βιασμού

Τι απάντησε η 32χρονη όταν της ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Ποιο στοιχείο - κλειδί έφερε την ανατροπή στην υπόθεση βιασμού

Βοιωτία: Νέα τροπή στην υπόθεση βιασμού
-

Ψέματα είπε η 32χρονη που ισχυρίστηκε ότι έκλεισε ραντεβού μέσω social media και στη συνέχεια απήχθη και βιάστηκε από τέσσερα άτομα στη Βοιωτία, όπως παραδέχτηκε η ίδια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ψυχολόγος τη ρώτησε επίμονα γιατί αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, με αποτέλεσμα η 32χρονη να παραδεχτεί στο τέλος ότι είχε πει ψέματα.

Στη συνέχεια συνελήφθη και αύριο, Παρασκευή, θα οδηγηθεί εκ νέου στον εισαγγελέα, αυτή τη φορά όμως ως κατηγορούμενη.

Η καταγγελία για απαγωγή και ομαδικό βιασμό

Απαγωγή και βιασμό από τέσσερις άνδρες κατήγγειλε ότι υπέστη η 32χρονη, το πρωί Τετάρτης στα Αντίκυρα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία περίπου στις 11:00 πήγε με τη μοτοσικλέτα της στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου, προκειμένου να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα, με τον οποίο συνομιλούσαν το προηγούμενο βράδυ στα social media και έκλεισαν ραντεβού.

Όταν έφτασε στην παραλία, αντί να συναντήσει το ραντεβού της, την προσέγγισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Οι τέσσερις άνδρες την έβαλαν στο αυτοκίνητο διά της βίας και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία περίπου δέκα λεπτά μακριά από το σημείο του ραντεβού.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει, εκεί της έβαλαν ένα μαντίλι στο πρόσωπο και στη συνέχεια τη βίασαν, ενώ κατάφερε να διακρίνει έναν από τους δράστες, ο οποίος ήταν ψηλός και καστανόξανθος με τις Αρχές να μην τον έχουν ταυτοποιήσει ακόμη.

Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν σε ένα κοντινό σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: “Πνίγηκε” τρώγωντας... σουβλάκι - Πως σώθηκε ο νεαρός

Λάρισα: Φωτιά σε αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Βραζιλία: Καρχαρίες στις ακτές του Ρίο “παίρνουν”... κοκαΐνη!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)