Celebrity

Σήμερα 13:44

Βάνα Μπάρμπα: Απάντησε στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο

Βάνα Μπάρμπα: Απάντησε στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορονοϊό σε νοσοκομείο

-

Με δήλωσή της στο Star η Βάνα Μπάρμπα απάντησε στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, ότι "πασίγνωστη ηθοποιός" διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε: "Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς σε ανοσοκαταστολή, ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε πασίγνωστη ηθοποιό στα διάφορα τμήματα, φορώντας μάσκα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε με κορονοϊό και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε μετάδοση στους ασθενής".

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα

Από την πλευρά της η Βάνα Μπάρμπα απάντησε: "Ήμασταν με τις μάσκες συνέχεια και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις, είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας. Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία".

Πηγή φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)