Celebrity

Χθες 15:45

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - "Αντιδρά μόνο..."

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - "Αντιδρά μόνο..."

-

Στην εκπομπή “Summer’s Cool” μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ματίνα Παγώνη, η οποία παρουσίασε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Φροντίδας, ενώ –όπως είπε η Ματίνα Παγώνη- η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Διαβάστε επίσης! Δημήτρης Κόκοτας: "Έχει επιπλοκή στην όραση αλλά και τον εγκέφαλο" αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

«Η κατάσταση είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην ΜΑΦ, οι γιατροί κάνουν τις προσπάθειές τους και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του. Δεν έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά στον απεικονιστικό και τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορούμε προς το παρόν να πούμε κάτι παραπάνω.

Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, δεν έχουμε καμία άλλη εξέλιξη. Δίνουμε χρόνο πολύ στον οργανισμό του, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή να αντιδρά περισσότερο. Είναι ένα θετικό στοιχείο η σταθερή κατάσταση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει και κάτι περισσότερο. Θέλει πολύ χρόνο», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Παγώνη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)