Κλίμα

11 Σεπτεμβρίου 2024 20:00 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 00:18

Κακοκαιρία “Atena” - Ρόδος: Μεγάλα προβλήματα τους δρόμους (βίντεο)

Δείτε σε ποια σημεία του νησιου σημειώθηκαν πλημμύρες και εγκλωβισμοί. Ασταμάτητες κλήσεις δέχεται το τηλέφωνο του Πυροσβεστικου΄Σώματος.

Κακοκαιρία “Atena” - Ρόδος: Μεγάλα προβλήματα τους δρόμους (βίντεο)
-

Προβλήματα σημειώνονται σήμερα στη Ρόδο εξ αιτίας της κακοκαιρίας Atena. Όπως μεταδίδει το rodiaki.gr, πολλοί δρόμοι της πόλης έχουν μετατραπεί σε ποτάμια λόγω έντονης βροχόπτωσης, ενώ ιδιαίτερα προβλήματα φαίνεται να παρουσιάζει και η περιοχή της Μεσαιωνικής Πόλης. Οι περιοχές όπου καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι στον Άγιο Δημήτριο, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, σε τμήματα επί της οδού Ρόδου - Λίνδου, στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη και στην περιοχή της Ανάληψης. Επίσης, στην προέκταση της Κανελλοπούλου και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Μεγάλη δυσχέρεια στην κίνηση υπάρχει στην περιοχή των Κρητικών, δυσχέρεια η οποία φτάνει μέχρι και την Ιαλυσό.

Ενδεικτικό της κατάστασης η οποία επικρατεί είναι ότι το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, έχει πάρει "φωτιά" από τηλεφωνήματα πολιτών, είτε γιατί βρίσκονται εγκλωβισμένοι, είτε γιατί έχουν πλημμυρίσει τα σπίτια τους.

Την κατάσταση και τα προβλήματα τα οποία επικρατούν στην πόλη λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης επισήμανε και η ΔΕΥΑ Ρόδου, ζητώντας από τους κατοίκους του νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Κόρινθο

Debate : Τραμπ και Χάρις διασταύρωσαν “τα ξίφη τους”

Βιετνάμ: Εκατοντάδες νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκι (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)