Celebrity

Σήμερα 16:40

Κιάρα Φεράνι: Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που ζήτησε για διατροφή από τον πρώην σύζυγό της, Fedez

Κιάρα Φεράνι: Αυτό είναι το τεράστιο ποσό που ζήτησε για διατροφή από τον πρώην σύζυγό της, Fedez

-

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Κιάρα Φεράνι και ο Fedez μετά από 7 χρόνια σχέσης και 5,5 γάμου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το πρώην ζευγάρι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ η influencer έχει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους.

Διαβάστε επίσης! Αποκλειστικό! Κιάρα Φεράνι: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα - Ο νέος προορισμός που επέλεξε η influencer

Μάλιστα, η Κιάρα Φεράνι ζήτησε ένα τεράστιο ποσό διατροφής από τον πρώην σύζυγό της και γνωστό ράπερ.  

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως: «Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο δικηγόρου. Ο Fedez ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του».

Το δημοσίευμα γράφει πως η Κιάρα Φεράνι ζήτησε 20.000 ευρώ τον μήνα, ωστόσο η νομική ομάδα του Fedez δεν δέχθηκε το αίτημα της και πρότεινε το ποσό των 5 με 6 χιλιάδων ευρώ.

 «Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Fedez αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά το πρώην ζευγάρι κατέληξε συμφωνία σχετικά με την διατροφή.

Κιάρα Φεράνι

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)