Celebrity

Σήμερα 16:59

Ελένη Μενεγάκη: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητό της

Ελένη Μενεγάκη: Η ασπρόμαυρη φωτογραφία μέσα από το αυτοκίνητό της

-

Τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έχει ξεκινήσει να ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της μέσα από το αυτοκίνητο και αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα την ημερομηνία: "Παρασκευή 13”. Η μέρα αυτή, θεωρείται γρουσούζικη για πολύ κόσμο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και η Ελένη Μενεγάκη, είναι ιδιαίτερα προληπτική με χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν διάλογο που είχε με συνεργάτιδά της, για τις ανοιχτές ομπρέλες.

«Την κυνηγούσα κάποτε την Άννα Μαρία, “Μην ανοίξεις καμιά ομπρέλα στο πλατό, να γκαντεμιαστούμε εντελώς, δεν θέλω τέτοια!” Ανοιχτές ομπρέλες στο σπίτι εγώ δεν θέλω! Θα τις ανοίξουμε για να τις δούμε και θα τις ξανακλείσουμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Μου είπε ότι έχει φέρει και ομπρέλες… Κάποτε την κυνηγούσα και της έλεγα “μη διανοηθείς να ανοίξεις ομπρέλα μέσα στο πλατό, να γκαντεμιαστούμε εντελώς, δεν θέλω τέτοια”.

Βλέπετε, τις έχει εδώ απλά κλειστές, θα τις ανοίξουμε για να τις δούμε και θα τις κλείσουμε. Ανοιχτές ομπρέλες μέσα στο σπίτι δεν θέλω», είχε αναφέρει.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:


View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)