Celebrity

Σήμερα 07:48

Σάνεν Ντόχερτι: Η δήλωση της μητέρας της δύο μέρες μετά τον θάνατό της

Σάνεν Ντόχερτι: Η δήλωση της μητέρας της δύο μέρες μετά τον θάνατό της

-

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της κόρης της, Σάνεν Ντόχερτι από καρκίνο στα 53 της μόλις χρόνια, η μητέρα της αγαπημένης ηθοποιού, "έσπασε" τη σιωπή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρόζα Ντόχερτι με δήλωσή της στο αμερικάνικο People ευχαρίστησε τους θαυμαστές της κόρης της για την αγάπη και τη συμπαράστασή τους.

"Είναι το όμορφο κορίτσι μου και η καρδιά μου. Η οικογένειά μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους έδειξαν αγάπη και υποστήριξη για τη Σάνεν μας σε όλη της τη ζωή. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες" αρκέστηκε να αναφέρει στη δήλωσή της η μητέρα της Σάνεν Ντόχερτι.

Λίγους μήνες πριν τον θάνατό της η Σάνεν Ντόχερτι μιλώντας για τη μητέρα της, είχε αναφέρει: "Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη. Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)