Celebrity

Χθες 14:38

Ολίβια Μαν: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι & η άγνωστη φιλία τους

Ολίβια Μαν: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον θάνατο της Σάνεν Ντόχερτι & η άγνωστη φιλία τους

-

Φόρο τιμής αποτίουν ηθοποιοί της μικρής και της μεγάλης οθόνης στη Σάνεν Ντόχερτι, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, μετά από μια τιτάνια μάχη με τον καρκίνο.

Η πρωταγωνίστρια των σειρών «Charmed» και «Beverly Hills, 90210» έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 13/7, βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές της αλλά και όσους την γνώρισαν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ολίβια Μαν, η οποία αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ότι δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Στο Instagram Story της, η Μαν έγραψε ότι είναι «απολύτως συντετριμμένη» για τον θάνατο της Ντόχτερτι. «Όταν διαγνώστηκα για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού, θυμάμαι πώς άφησε με γενναιότητα τον κόσμο να μπει στο ταξίδι της και να την προσεγγίσει. Γίναμε αμέσως φίλες - κάτι που ειλικρινά δεν μπορούσα να καταλάβω μερικές φορές, επειδή το να τη βλέπω στο 90210 ήταν τα πάντα για μένα, όταν ήμουν 10 ετών».

Η ηθοποιός περιέγραψε πώς δέθηκαν μέσω της κοινής τους μάχης και της επιθυμίας να βοηθήσουν άλλες γυναίκες. «Ανατρέχοντας στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε μόλις πριν από δύο μήνες, με ρώτησε πώς τα πάω και αν μπορούσε να κάνει κάτι για μένα. Πιστή στη φύση της, η Shannen πρόσφερε την υποστήριξή της, παρόλο που βρισκόταν στο τελικό στάδιο της μάχης της με αυτή τη φρικτή ασθένεια... Ο καρκίνος είναι πραγματικά τρομακτικός και η Shannen τον αντιμετώπισε με τόση αξιοπρέπεια, δύναμη και χάρη. Στέλνω όλη μου την αγάπη στη μητέρα της που ήταν η καλύτερη φίλη της, ήρωας και υπέρμαχος σε κάθε της βήμα» πρόσθεσε. «Πέταξε τόσο ψηλά, φίλη μου».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ολιβια

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)