Celebrity

15 Ιουλίου 2024 08:18

Σάνεν Ντόχερτι: H τελευταία επιθυμία για την κηδεία της - "Υπάρχουν άνθρωποι που θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί"

Σάνεν Ντόχερτι: H τελευταία επιθυμία για την κηδεία της - "Υπάρχουν άνθρωποι που θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί"

-

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι, που έγινε ευρέως γνωστή για τον ρόλο της Μπρέντα στην δημοφιλή σειρά των 90's "Beverly Hills 90210".

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, με την ίδια να δίνει μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 9 χρόνια. Τελικά το Σάββατο 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της, καθώς και από τον αγαπημένο της σκύλο.

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Σάνεν Ντόχερτι είχε μιλήσει για τη μάχη της με τον καρκίνο σε ένα επεισόδιο του podcast της "Let’s Be Clear".

Κατά τη διάρκεια του ίδιου επεισοδίου, η ηθοποιός είχε αναφερθεί και στον τρόπο που θέλει να γίνει η κηδεία της.

"Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί", ενώ είχε προσθέσει ότι περιμένει η κηδεία της να είναι "μια γιορτή αγάπης".

"Θέλω [τα λείψανά μου] να ανακατευτούν με τον σκύλο μου και θέλω να ανακατευτούν με τον μπαμπά μου. Δεν θέλω να με θάψουν και να μην με αποτεφρώσουν" είχε πει τότε. Η Σάνεν Ντόχερτι είχε προτείνει επίσης να σκορπιστεί η στάχτη της ίδιας και του πατέρα της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, όπου πέρασαν πολύτιμο χρόνο μαζί ή να χρησιμοποιήσουν τα υπολείμματά της για να μεγαλώσουν ένα δέντρο.

"Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι για να εμφανιστούν δεν είναι απαραίτητα οι καλύτεροι λόγοι, όπως, ότι δεν τους αρέσω και στην πραγματικότητα δεν τους αρέσω αρκετά για να εμφανιστούν στην κηδεία μου.

[Θα εμφανιστούν] επειδή είναι το πολιτικά ορθό, πράγμα που πρέπει να κάνουν και δεν θέλουν να φαίνονται άσχημα, οπότε θέλω να πάρω την πίεση από πάνω τους και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή οι άνθρωποι να λένε ιδιωτικά: «Δόξα τω Θεώ αυτή η σκύλα πέθανε τώρα»" είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Σάνεν Ντόχερτι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)