Celebrity

Χθες 11:00

Σάνεν Ντόχερτι: Οι συμπρωταγωνιστές από το "Μπέβερλι Χιλς" και τις "Μάγισσες" την αποχαιρετούν - Οι συγκινητικές αναρτήσεις

Σάνεν Ντόχερτι: Οι συμπρωταγωνιστές από το "Μπέβερλι Χιλς" και τις "Μάγισσες" την αποχαιρετούν - Οι συγκινητικές αναρτήσεις

-

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών η Σάνεν Ντόχερτι σε ηλικία 53 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η είδηση βύθισε στη θλίψη τους οικείους της, τους θαυμαστές της, αλλά και τους συναδέρφους της, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί μαζί της.

Η Σάνεν Ντόχερτι πρωταγωνίστησε σε δυο εμβληματικές σειρές, που σημείωσαν παγκόσμια επιτυχίας, το «Βeverly Hills 90210» και τις «Μάγισσες» και έτσι αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές της θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Διαβάστε επίσης! Σάνεν Ντόχερτι: Ο Μπράντον του Μπέβερλι Χιλς, Τζέισον Πρίστλεϊ αποχαιρετά συγκινημένος την "αδερφή" του

Σάνεν Ντόχερι – Η ανάρτηση της  Τζένι Γκαρθ, της Τόρι Σπέλινγκ και του Brian Austin Green

Μπέβερλι Χιλς

«Εξακολουθώ να επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της μακροχρόνιας φίλης μου Σάνεν, της γυναίκας που έχω περιγράψει συχνά ως έναν από τους δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Η σύνδεσή μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έβαζαν τόσο συχνά τη μία απέναντι στην άλλη, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντικατόπτριζε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης που χτίστηκε στον αμοιβαίο σεβασμό και τον θαυμασμό. Ήταν θαρραλέα, παθιασμένη, αποφασιστική και πολύ στοργική και γενναιόδωρη. Θα μου λείπει και θα την τιμώ πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον Μπόουι και όλους τους ανθρώπους που την αγάπησαν», έγραψε η Τζένι Γκαρθ για την Σάνεν Ντόχερτι, ενώ δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί της.

Από την άλλη πλευρά η Τόρι Σπέλινγκ έγραψε σε instastory της: «Δεν έχω ακόμα λόγια να εκφραστώ, αλλά εμείς ξέραμε και αυτό είναι που έχει σημασία».

Σάνεν Ντόχερτι

Ο Brian Austin Green σημείωσε για την Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς: «Σαν. Η αδερφή μου ... .. Με αγάπησες σε όλα. Ήσουν ένα μεγάλο μέρος της κατανόησής μου για την αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο φαντάζομαι αυτή τη στιγμή. Σε ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου».

Σάνεν Ντόχερι – Η ανάρτηση της Rose McGowan και η δήλωση της Alyssa Milano

Από τη σειρά «Μάγισσες», όπου η Σάνεν Ντόχερτι ενσάρκωσε την Πρου Χάλιγουελ, η Rose McGowan έκανε μια ανάρτηση και έγραψε μεταξύ άλλων:«Η Σάνεν Ντόχερτι είχε την καρδιά ενός λιονταριού. Η Σάνεν ήταν πάθος. Την γνώρισα στα 90s και ένιωσα δέος. Το να τη γνωρίσεις πραγματικά αργότερα στη ζωή, είναι ένα όμορφο δώρο. Αυτή η γυναίκα πάλεψε για να ζήσει.

Η Σάνεν ήξερε πώς να γίνει σταρ γιατί ήταν από την παιδική της ηλικία. Η εργασιακή της ηθική εμπνέει μέχρι το τέλος. Η μεγάλη αγάπη της Σάνεν για τη σκηνοθεσία, την υποκριτική, η Holly, οι φίλοι της, οι γονείς της, ο σκύλος και οι αγαπημένοι της θαυμαστές ήταν θρυλική.

Η ζωή μας ήταν συνυφασμένη με έναν μοναδικό τρόπο. Γελάσαμε με σκοτεινές δυνάμεις που ήθελαν να μισούμε ο ένας τον άλλον, αντ' αυτού επιλέξαμε την αγάπη και τον σεβασμό. Μια δύναμη ενέργειας που θα ζει για πάντα στις καρδιές. Οι άγγελοι και ο Θεός να τη μεταφέρουν στο άγιο βασίλειο όπου είναι υγιής, νέα και άγρια ??για πάντα. Ξεκουράσου τώρα πολεμίστρια, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αγαπητή αδερφή».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Alyssa Milano δεν έκανε κάποια ανάρτηση, αλλά δήλωση στο Entertainment Weekly, στην οποία ανέφερε: «Δεν είναι μυστικό ότι η Σάνεν και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, αλλά στον πυρήνα της ήταν κάποια που σεβόμουν βαθύτατα και ένιωθα δέος. Ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, αγαπημένη σε πολλούς και ο κόσμος είναι λιγότερος χωρίς αυτήν. Τα συλλυπητήρια μου σε όλους όσοι την αγάπησαν».

 Alyssa Milano

Photo Credits: AFP Forum

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)