ΗΠΑ - Καναδάς

08 Δεκεμβρίου 2014 18:29

Πύρινη κόλαση στο κέντρο του Λος Άντζελες

Η φωτιά ήταν τόσο έντονη που έλιωσε ταμπέλες αυτοκινητόδρομων και έσπασε τζάμια κοντινών κτιρίων.

-



Μία τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς σήμερα σε έναν υπό κατασκευή πύργο διαμερισμάτων στο Λος Άντζελες και δημιούργησε μία πύρινη κόλαση στο κέντρο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τους Λος Άντζελες Tάιμς, από τη μεγάλη πυρκαγιά καταστράφηκαν επίσης άλλα δύο κτίρια, ενώ οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν τους κοντινούς αυτοκινητόδρομους και τους γύρω δρόμους.

Περισσότεροι από 250 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έδωσαν πολύωρη μάχη για να κατασβήσουν την πύρινη λαίλαπα στο υπό κατασκευή συγκρότημα διαμερισμάτων, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες, Νταβίντ Ορτίζ ΝταΒίντσι, σημειώνοντας ότι το μέγεθος του κτιρίου κάλυπτε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο.

Η φωτιά ήταν τόσο έντονη, με αποτέλεσμα να λιώσουν ταμπέλες ενός κοντινού αυτοκινητόδρομου και να σπάσουν τα τζάμια διπλανών κτιρίων. Τα 2/3 της οικοδομής είχαν παραδοθεί στις φλόγες, σύμφωνα με τις αρχές.



Ευτυχώς από την τεράστια πυρκαγιά δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ενώ ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια της φωτιάς.



Το μεγαλύτερο μέρος της φωτιάς τέθηκε υπό έλεγχο μέσα σε 90 λεπτά, ενώ οι πυροσβέστες συνέχισαν να μάχονται στη συνέχεια με διάσπαρτες εστίες.





Δείτε βίντεο από το πύρινο χάος στο Λος Άντζελες:




12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)