Κοινωνία

Σήμερα 16:57

Εύζωνοι Κιλκίς: Η φωτιά που έκλεισε τα σύνορα και προκάλεσε τρόμο (βίντεο)

Πού ακριβώς ξέσπασε η πυρκαγιά που σήμανε συναγερμό σε Πυροσβεστική και κατοίκους. Πώς επηρέασε την οδική κυλοφορία και τη λειτουρία του Συνοριακού Σταθμού.

Εύζωνοι Κιλκίς: Η φωτιά που έκλεισε τα σύνορα και προκάλεσε τρόμο (βίντεο)
-

Τρομο προκάλεσε σε κατοίκους και αρχές η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Τσολιάδες του Νομού Κιλκίς, κοντά στον συνοριακό σταθμό προς τη Βόρεια Μακεδονία και το τελωνείο, των Ευζώνων Κιλκίς.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 39 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποίησε ρίψεις νερού και ένα ελικόπτερο. Η προσπάθεια ήταν τεράστια ώστε η φωτιά να μην πλησιάσει οικισμό, ενώ μετά την αρχική ανάφλεξη ακολούθησε αναζωπύρωση στο παρακείμενο χωριό Πλατανιάς.

Στην αρχή της παρέμβασης του Πυροσβεστικού Σώματος έκλεισε ο δρόμος προς το Τελωνείο από το ύψος του Πολυκάστρου, με την Τροχαία να εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο. Ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες φορτηγά ακινητοποιήθηκαν μέχρι την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Έκλεισαν επίσης τα σύνορα προς τη Βόρεια Μακεδονία.

Φωτιά - Κιλκίς

Εντέλει λίγο πριν τις 17.00 η φωτιά έσβησε και σίγησε ο συναγερμός στην περιοχή, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται, τα σύνορα να ανοίγουν και πάλι και τους κατοίκους να καθησυχάζονται όσον αφορά τις ζωές και τις περιουσίες τους.

Φωτιά - Κιλκίς

Ειδήσεις σήμερα:

“Ο Λόγος του Βασιλιά” - Κάρολος: Η σχέση με την Ευρώπη, η Βουλή των Λόρδων και η οικονομία (εικόνες)

ΛΑΡΚΟ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Λάρυμνα (εικόνες)

Εκβιασμοί - Χρυσοχοΐδης: Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα “μπράβων της νύχτας” έπεσε στα χέρια των Αρχών

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)