Exclusive

Χθες 22:11

Αποκλειστικό! Έλενα Ασημακοπούλου - Κώστας Τσαρτσαρής: Είναι ζευγάρι

Αποκλειστικό! Έλενα Ασημακοπούλου - Κώστας Τσαρτσαρής: Είναι ζευγάρι

-

Από τον Μάριο Κωνσταντόπουλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS, εδώ και μερικούς μήνες είναι μαζί.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Κώστας Τσαρτσαρής περνούν όμορφες και ξεχωριστές στιγμές, ενώ πρόσφατα έκαναν και ένα ταξίδι στην Ελαφόνησο, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Μάλιστα, η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την εξόρμησή της εκτός Αθήνας, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο που βρισκόταν στο πλευρό της.

Όσοι τους έχουν δει έξω, μιλάνε για ένα ευτυχισμένο, ερωτευμένο και ταιριαστό ζευγάρι.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Κώστας Τσαρτσαρής κυκλοφορούν μαζί, ωστόσο αποφεύγουν τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και κρατούν χαμηλούς τόνους.

Πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησαν μαζί και τον αγώνα της Εθνικής με την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως απόλυτη προτεραιότητα της Έλενας Ασημακοπούλου και του Κώστα Τσαρτσαρή είναι τα παιδιά τους. Η Έλενα Ασημακοπούλου έχει αποκτήσει μια κόρη από τον γάμο της με τον Μπρούνο Τσιρίλο και ο Κώστας Τσαρτσαρής έχει δίδυμα -ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)