Celebrity

Χθες 21:30

Φωτεινή Ντεμίρη: Η δήλωση που είχε "προδώσει" το διαζύγιό της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο - "Ρωτήστε ανθρώπους με πετυχημένο γάμο..."

Φωτεινή Ντεμίρη: Η δήλωση που είχε "προδώσει" το διαζύγιό της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο - "Ρωτήστε ανθρώπους με πετυχημένο γάμο..."

-

Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τριάντα χρόνια έγγαμου βίου.

Η είδηση του χωρισμού προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως οι δυο ηθοποιοί απέκτησαν μαζί δυο παιδιά, την 28χρονη Μαρίνα και τον 26χρονο Τίτο.

Δείτε επίσης! Χάρης Γρηγορόπουλος & Φωτεινή Ντεμίρη: Η κοινή εμφάνιση λίγες ημέρες πριν την είδηση του διαζυγίου

Η συνέντευξη της Φωτεινής Ντεμίρη πριν την αποκάλυψη του χωρισμού

Λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού, η Φωτεινή Ντεμίρη είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής "Summer’s Cool" και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φικάρη.

Τότε, η Φωτεινή Ντεμίρη είχε κάνει μια δήλωση σχετικά με τον γάμο της με τον Χάρη Γρηγοτόπουλο, η οποία "πρόδωσε" ότι δεν ήταν πια μαζί.

Συγκεκριμένα, όταν η Φωτεινή Ντεμίρη ρωτήθηκε για το μυστικό του γάμου της απάντησε: «Για το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου να ρωτήσετε ανθρώπους που έχουν επιτυχημένο γάμο, το μυστικό της ομορφιάς να ρωτήσετε καμία όμορφη. Έλεος! Δεν ξέρω τι θα σας πει αυτός για τον γάμο μας. Δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Ρωτήστε ανθρώπους με πετυχημένο γάμο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)