Αθλητικά

05 Αυγούστου 2024 23:45 Τελευταία ενημέρωση : 05 Αυγούστου 2024 23:55

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καραλής: Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το Χάλκινο μετάλλιο

Συγχαρητήρια στον τέραστιο Εμμανουήλ Καραλή και στην απίστευτη απόδοσή του στο σημερινό τελικό έδωσαν μέσω αναρτήσεών τους και ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καραλής: Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το Χάλκινο μετάλλιο
-

Μανόλο, θερμά συγχαρητήρια. Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη», έγραψε στο X o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού από τον Εμμανουήλ Καραλή.

«Καταπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής! «Πέταξε» απόψε και έφτασε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Καραλής

Αναρτήσεις για συγχαρητήρια και από Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Συγχατηρία εκφράζει όλος πολιτικός κόσμος της χώρας στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

«Χαμόγελο, πείσμα, δικαίωση. «Πετάξαμε» μαζί σου σήμερα Μανόλο!», σχολίασε με ανάρτησή του στο X o Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στον Καραλή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με ανάρτηση του έστειλε τα συγχαρητήρια του στον Εμμανουήλ Καραλής για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Λίγο πριν τον τελικό, μας έστειλε μήνυμα ότι θα αγωνιστεί με την καρδιά και την ψυχή του. Και το έκανε με το παραπάνω! Συγχαρητήρια Εμμανουήλ για το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Μας έκανες περήφανους!» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιός Δυτικού Νείλου: Έξαρση στη χώρα - Τα περισσότερα κρούσματα των τελευταίων 5 ετών

Κύπρος: 18χρονος κατηγορείται για απαγωγή και βιασμό ανήλικης

 Ναύπακτος: Σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη για παρενόχληση ανήλικης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)