Celebrity

Σήμερα 07:50

Γιώργος Λιβάνης: Το δημόσιο μήνυμα στην Ανδρομάχη μετά τη γέννηση του γιου τους

Γιώργος Λιβάνης: Το δημόσιο μήνυμα στην Ανδρομάχη μετά τη γέννηση του γιου τους

-

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες η Ανδρομάχη και ο αγαπημένος της, Γιώργος Λιβάνης, αφού την Πέμπτη (12/09/2024) ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύντροφό της.

Ο γιος του ζευγαριού θα πάρει μάλιστα το όνομα Γεράσιμος, από τον πατέρα του Γιώργου Λιβάνη, ο οποίος είχε αποκαλύψει: "Επειδή οι φίλοι μου με πειράζανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ ό, τι και να ήταν. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος".

Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιβάνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά τη γέννηση του γιου του. Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα στιγμιότυπό του και έγραψε κάνοντας tag την Ανδρομάχη: "Ο κόσμος είναι δικός σου".

Ανδρομαχη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)