Κοινωνία

16 Σεπτεμβρίου 2024 07:56

Ξυλοδαρμός στην Πάτρα - Μητέρα ανηλίκου: Ο γιος μου δεν θέλει να βγει από το σπίτι

Τι ανέφερε στον ΑΝΤ1 και το "Καλημέρα Ελλάδα" η μητέρα του αγοριού για το σοκ το οποίο πέρασε ο γιος της, όταν του επιτέθηκε ξαφνικά άλλος ανήλικος έξω από το σχολείο.

Ξυλοδαρμός στην Πάτρα - Μητέρα ανηλίκου: Ο γιος μου δεν θέλει να βγει από το σπίτι
-

Για την υπόθεση ξυλοδαρμού 14χρονου από 12χρονο σε σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα μίλησαν την Δευτέρα 16.09 το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα», η μητέρα του θύματος καθώς επίσης και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Γιαπρακάς.

Όπως μοιράστηκε με την εκπομπή η μητέρα του 14χρονου αγοριού, «Το παιδί μου υποφέρει όχι μόνο από τα σωματικά, αλλά κυρίως από τα ψυχολογικά του τραύματα. Η εσωτερική του κατάσταση είναι ιδιαίτερα άσχημη και δεν θέλει όχι μόνο να ξαναπάει στο σχολείο, αλλά ούτε και να βγει από το σπίτι μας. Ο ξυλοδαρμός του παιδιού βιντεοσκοπήθηκε και μάλιστα το βίντεο αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο. Το ότι η ενέργεια ήταν σκόπιμη και προσχεδιασμένη είναι πασιφανές: η απόσταση ανάμεσα στα δύο σχολεία είναι πολύ μεγάλη, δε θα μπορούσε να έχει βρεθεί ο 12χρονος εκεί “κατά τύχη”».

Όπως τόνισε από την πλευρά του ο κ. Γιαπρακάς, «Πρόκειται για μια υπόθεση ακραίου μπούλινγκ το οποίο έλαβε διαστάσεις και μορφή άγριου ξυλοδαρμού. Τόσο διαρκής και ισχυρή γρονθοκόπηση δεν είναι μικρό πράγμα. Πρέπει με λύπη μας να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί στοχοποιείται από τον συγκεκριμένο ανήλικο θύτη. Και το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι δεν πάνε καν στο ίδιο σχολείο. Ο κατηγορούμενος δηλαδή, φέρεται να έφυγε από το δικό του σχολείο, το οποίο τελεί σε αρκετά μεγάλη απόσταση, και να μετέβη στο σχολείο του θύματος σκοπίμως προκειμένου να του επιτεθεί. Τον περίμενε και εφόρμησε κυριολεκτικά. Πράγμα που δείχνει ότι το είχε σχεδιάσει. Όσον αφορά το φημολογούμενο ζήτημα ότι αυτό έγινε με αφορμή ένα κορίτσι δεν το γνωρίζω, γνωρίζω όμως ότι καμία αφορμή δε μπορεί να αποτελέσει εύλογη αιτία για έναν τέτοιο ξυλοδαρμό».

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 16 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Missing alert για την εξαφάνιση 23χρονης

Καιρός: Άστατος με βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)