Celebrity

Σήμερα 12:15

Ο Λάμπρος Λάζαρης ξεκαθαρίζει για τη Δανάη Παππά: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου" - Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό

Ο Λάμπρος Λάζαρης ξεκαθαρίζει για τη Δανάη Παππά: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου" - Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό

-

Τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Super Κατερίνα" μίλησε το πρωί της Τετάρτης (18/09) ο Λάμπρος Λάζαρης.

Ο επιχειρηματίας τοποθετήθηκε δημόσια για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, Δανάη Παππά, ενώ ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν έχουν σχέσεις μετά τον χωρισμό τους.

"Ό,τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. Δεν ισχύει τίποτα, εγώ με τη Δανάη τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει καμία δικαστική οδός. Σαφέστατα όταν είσαι 5,5 χρόνια με έναν άνθρωπο υπάρχουν οικονομικά αλισβερίσια αλλά αυτά τα έχουμε βρει μεταξύ μας.

Ούτε στα δικαστήρια πρόκειται να πάμε, ούτε πουθενά. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αλλά επειδή τρέχω πολύ, όπως ο δικηγόρος μου μιλάει για τα πάντα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, έτσι μίλησε και για αυτό. Δεν υπάρχει θέμα δικαστηρίου δηλαδή. Τώρα δεν έχουμε σχέσεις, γιατί να έχουμε; Αφού τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας. Εγώ το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου και τα ποσά που γράφονται είναι αναληθής" τόνισε ο Λάμπρος Λάζαρης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)