Celebrity

Σήμερα 11:14

Φαίη Σκορδά για Σεφερλή: "Για εμένα το λάθος που έχει κάνει ο Μάρκος είναι ότι δεν εξηγεί αυτό"

Φαίη Σκορδά για Σεφερλή: "Για εμένα το λάθος που έχει κάνει ο Μάρκος είναι ότι δεν εξηγεί αυτό"

-

Στο θέμα του Μάρκου Σεφερλή επανήλθε το πρωί της Τετάρτης (18/09) η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή "Buongiorno".

Η παρουσιάστρια έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στον κωμικό και το πολυσυζητημένο σκετς με το Nemo, εξηγώντας ποιο είναι το λάθος του.

"Για εμένα το λάθος που έχει κάνει ο Μάρκος είναι ότι δεν εξηγεί αυτό. Το να βγαίνεις, που καταλαβαίνω ότι είναι πληγωμένος από τον χώρο, που δεν τον βάζει τόσο ψηλά όσο τον έχει ο κόσμος. Να εξηγήσει τι πρόθεση έχει μέσα από αυτά τα σκετς που χρησιμοποιεί πάντα και χρησιμοποιεί και συγκεκριμένους χαρακτήρες. Στο συγκεκριμένο κομμάτι σχετικά με το Nemo ήταν διαφορετικά.

Ο Μάρκος κάνει αυτό που κάνει. Κάποια στιγμή ελπίζουμε να εξηγήσει την πρόθεσή του. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος αυτό το χειροκροτεί και συζητάμε όλο αυτό, γιατί πρέπει να μπαίνουμε στη θέση του άλλου και δεν θέλουμε να στεναχωριέται αυτός που είναι απέναντί μας.

Εγώ επειδή στο Instagram δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα και είδα στα sites τίτλους “Η επίθεση της Σκορδά στο Σεφερλή και τον κ. Σούρα” ξαναλέω… Δεν έκανα καμία επίθεση ούτε στον κ. Σεφερλή ούτε στον κ. Σούρα. Αλλά θεωρώ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο κ. Σούρας και εκεί είναι η ουσία, να μιλάς με τέτοιο τρόπο στον κόσμο. Όλα τα βλέπω.

Θέλω να απαντήσει ένας ειδικός. Κανείς δεν λέει ότι τα βιολογικά φύλα δεν είναι δύο, όλοι συμφωνούν με αυτό. Το θέμα είναι να σκεφτούμε με την καρδιά μας ανοιχτή, με αγάπη για τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι η ταυτότητα του φύλου τους είναι διαφορετική" είπε η Φαίη Σκορδά.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)