Υγεία

16 Σεπτεμβρίου 2024 12:26 Τελευταία ενημέρωση : 16 Σεπτεμβρίου 2024 21:16

Παράσυρση οικογένειας - Θεσσαλονίκη: Συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το ζευγάρι

Η 34χρονη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφρορίες, να υποβληθεί σήμερα σε νέα χειρουργική επέμβαση. Ποια είναι η κατάσταση του συζύγου της

Παράσυρση οικογένειας - Θεσσαλονίκη: Συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το ζευγάρι
-

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" ο 37χρονος και η 34χρονη που παρασύρθηκαν απι αυτοκίνητο στη Θέρμη. 

Η πορεία του 37χρονου, ανησυχεί κυρίως τους γιατρούς, λογω των σοβαρών κράνιοεγκεφαλικών  κακώσεων ενώ σήμερα ο άνδρας, αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική,  προκειμένου να εκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή του.

Θεσσαλονίκη - τροχαίο - παράσυρση

Η 34χρονη σύζυγος του , μπήκε ξανά στο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα που έχει στην λεκάνη. Οι γιατροί, διαπίστωσαν πως έχει εμφανιστεί και αιμάτωμα στον έναν νεφρό, εκτιμούν πώς πρόκεται για επιπλοκή,  μετά την καισαρική τομή στην οποία υποβλήθηκε, όταν εντοπίστηκαν αρνητικοι παλμοί στο έμβρυο που κυοφορούσε.
 Η κατάσταση και των δύο παραμένει σταθερά κρίσιμη και τα επόμενα 24ωρα, οι θεράποντες ιατροί, θα επιχειρήσουν να ξυπνήσουν το ζευγάρι, προκειμένου να διαπιστώσεων πώς ανταποκρίνονται .
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)