Celebrity

Σήμερα 08:37

Ελεονώρα Μελέτη: Τα γενέθλια μακριά από τον σύζυγο και την κόρη της και το δώρο που της έστειλε ο Θοδωρής Μαροσούλης

Ελεονώρα Μελέτη: Τα γενέθλια μακριά από τον σύζυγο και την κόρη της και το δώρο που της έστειλε ο Θοδωρής Μαροσούλης

-

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έκλεισε 46 χρόνια ζωής. Η ίδια πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα μακριά από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα, καθώς βρίσκεται στις Στρασβούργο, λόγω των καθηκόντων της στην Ευρωβουλή.

Η Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο με ένα μακροσκελές μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram, μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της ακολούθους, ενώ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν, της έστειλε μια ανθοδέσμη με 46 τριαντάφυλλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη πόζαρε κρατώντας την ανθοδέσμη που της έστειλε ο Θοδωρής Μαροσούλης και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: "Η ώρα είναι 00:12 εδώ στο Στρασβούργο…

Περίμενα ότι η μέρα σήμερα θα ήταν λίγο στενάχωρη, καθώς ήταν τα γενέθλια μου, μακριά από τους δικούς μου, αλλά τελικά ήταν μια όμορφη μέρα γεμάτη από αγάπη, ευχές, χαμόγελα, φίλους, εκπλήξεις.

Δεν ήξερα πως θα νιώσω χωρίς την Αλεξάνδρα σήμερα!

Αλλά αυτό το πρώτο face time 6 το πρωί όπου μου ευχήθηκε «χρόνια πολλά μανούλα» με το φανταστικό φαφούτικο χαμογελο της, με γέμισε χαρά…

Δεν ήξερα πως θα νιώσω μακριά κι από τον Θοδωρή, πρώτη φορά μέσα σε 7 χρόνια δεν θα ήμασταν μαζί αυτή τη μέρα. Αλλά τελικά να που ήμασταν μαζί!!! φρόντισε να κάνει αισθητή τη παρουσία του ακόμα κ στην απουσία…
φρόντισε με τη βοήθεια των συνεργατών μου, να μου «παραδώσει» την καθιερωμένη «ανθοδέσμη» αυτή τη χρονιά με 46 τριαντάφυλλα!

Κ μέσα σε όλα αυτά κ οι δικές σας οι ευχές… γιατί ναι, τα σχόλια μπορεί να είναι «κλειστά» τα inbox όμως όχι! Κ αυτό το ξέρετε όλοι εσείς ,όλοι μα όλοι εσείς, που στείλατε την ευχή!

Όχι τα όμορφα λόγια, όχι τα κομπλιμέντα… την ΕΥΧΗ.

Τη σκέψη τη καλή, την αγνή, την ανιδιοτελή, την ΕΥΧΗ ρε φιλε.

Αυτό που ο άλλος είτε σε ξέρει είτε σε σε ξέρει, αναγνωρίζει το ότι η μέρα αυτή είναι δίκη σου κ μέσα από την ευχή του γίνεται κ εκείνος κομμάτι μια όμορφης ενέργειας, μεταδότης αγάπης με μια αφορμή που δεν διαπραγματεύεται άλλα συναισθήματα κατώτερα απο αυτό.

Κ δόξα τω θεω, ω ναι δόξα τω θεω, είσαστε τόσοι πολλοί…

Κ ξέρετε κάτι? Θα τα αφήσω κλειστά τα σχόλια για πάντα… Καλύτερα να γίνεται ιδιωτικά η όποια διάδραση.

Όμορφα, Προστατευμένα από κάθε τοξικότητα που τρέφεται περισσότερο όχι από την ίδια της την ανάγκη να εκδηλωθεί αλλά πιο πολύ από τη δίψα της να εκτονωθεί δημόσια μπας κ ζητιανέψει λίγη προσοχή.

Όλους εσάς λοιπόν, που έτσι ιδιωτικά, σιωπηλά αλλά πολύ όμορφα κραυγαλέα στείλατε την ευχή, σας ευχαριστώ.

Είστε ο λόγος που πιστεύω πως πάντα θα υπάρχουν κ εκείνοι για τους οποίους αξίζει. Το οτιδήποτε.

Υγ: ιωαννα , ( Βρυξέλλες) Αγγελική κ Διονύση ( φωτό) σας αναστάτωσε λίγο ο @psycho_25 , αλλά η χαρά που μου δώσατε αποτυπώνεται στο χαμόγελο".

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)