Media

10 Σεπτεμβρίου 2024 15:40

Χαμογέλα και πάλι: Ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Χαμογέλα και πάλι: Ανακοίνωσε μέσω Instagram την αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

-

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Χαμογέλα και πάλι", ανακοίνωσε ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος.

Ο ίδιος λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του Mega, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστή την αποχώρησή του και ευχαρίστησε όλους τους πρώην συνεργάτες του.

Η ανάρτηση του Χρήστου Βέργαδου

«Μετά από 4 υπέροχα χρόνια γεμάτα δημιουργία, χαμόγελα και όμορφες στιγμές, η συνεργασία μου με την εκπομπή ‘Χαμογέλα και Πάλι’ ολοκληρώνεται. Ήταν τιμή μου να μοιράζομαι μαζί σας αγαπημένες συνταγές και γεύσεις που μας έφεραν πιο κοντά.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που με στηρίξατε και δοκιμάσατε τις συνταγές μου με τόση αγάπη, αλλά και την ομάδα αυτής της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

@sissychristidou είμαι ευγνώμων για όλα όσα μοιραστήκαμε και για τη φιλία που χτίσαμε.

Κάθε Κυριακή ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, και φεύγω γεμάτος με όμορφες αναμνήσεις. Ανυπομονώ για ό,τι φέρει το μέλλον, αλλά πάντα θα έχω στην καρδιά μου αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για όλα! Καλή σεζόν! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!», έγραψε ο Χρήστος Βέργαδος.

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)