Πολιτική

Χθες 22:19

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έκπτωτος με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας

Το κεντρικό διοικητικό όργανο του κόμματος επικύρωσε τηνπρόσφατη απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και απομάκρυνε αρμοδίως τον κ. Κασσελάκη από την προεδρία.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έκπτωτος με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας
-

Την απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροής να απομακρύνει τον Στέφανο Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος, επικύρωσε την Πέμπτη το βράδυ και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ως μόνη αρμόδια για αποπομπή προέδρου.

Η απόφαση λήφθηκε το βράδυ εν μέσω μία έκτακτης και θυελλώδους συνεδρίασης του οργάνου η οποία συνεχίζεται.

Το ζήτημα του αν ο κ. Κασσελάκης ήταν ήδη έκπτωτος ή όχι, είχε διχάσει κι αυτό με τη σειρά του τα στρατόπεδα της Κουμονδούρου, καθώς πολλοί υποστήριζαν ότι και πριν, η καρατόμηση από την ΚΠΕ ήταν αρκετή. Το αντίθετο απεφάνθη η αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού, και έτσι η Πολιτικη΄Γραμματεία κλήθηκε απόψε να αποφασίσει και εκείνη επί του θέματος.

Εντέλει, επικύρωσε την απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και ο κ. Κασσελάκης έχει απομακρυνθεί από την προεδρία υπό συνθήκες κομματικής νομιμότητας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ - Γιατροί: Οι υπερσυνταγογραφήσεις “στο μικροσκόπιο” των ελέγχων

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μετακινήθηκε ο καταπέλτης πλοίου

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Είμαι εδώ, γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)