Γενικά

15 Ιανουαρίου 2014 14:48

Μία Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός κέρδισε το X-Factor στο Ισραήλ

Η Ρόουζ Φοστάνες έγινε η πρώτη Φιλιππινέζα που κέρδισε το δημοφιλή ριάλιτι διαγωνισμό στο Ισραήλ.

-

Αίσθηση έχει προκαλέσει η 47χρονη Ρόουζ Φοστάνες, η οποία κέρδισε το διαγωνισμό X-Factor στο Ισραήλ και έγινε η πρώτη Φιλιππινέζα νικήτρια στα χρονικά.

Οικιακή βοηθός, που φροντίζει ηλικιωμένους, η Ρόουζ κυνήγησε το όνειρο της να γίνει διάσημη για το τραγούδι της. Και τα κατάφερε... τραγουδώντας στον τελικό το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα.

«Ευχαριστώ όλους τους Ισραηλινούς που με στήριξαν! Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να πάρω μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η 47χρονη.

Η Ρόουζ Φοστάνες ζει και εργάζεται στο Ισραήλ εδώ και 4 χρόνια. Νωρίτερα είχε αναζητήσει την τύχη της διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής. Θέλησε να αφιερώσει τη νίκη της σε όλους τους χαμηλόμισθους συμπατριώτες της, τόσο στο Ισραήλ, όσο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Πολλοί έσπευσαν να την αποκαλέσουν «νέα Σούζαν Μπόιλ», συγκρίνοντας την αναπάντεχη νίκη της με τη μεγάλη έκπληξη του βρετανικού X-Factor.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)