Media

Σήμερα 12:39

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Ανακοινώθηκε το καστ της σειράς του ΑΝΤ1 (Photos - Video)

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Ανακοινώθηκε το καστ της σειράς του ΑΝΤ1 (Photos - Video)

-

Το καστ του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Η Μάγισσα", παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 17/7, στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, από τον Νίκο Χριστοφόρου, Γενικό Διευθυντή Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» είναι προ των πυλών με τη Μαρία Κίτσου να είναι το πρόσωπο – κλειδί. Τόσο οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, αλλά και ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος, θέλουν να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, όπως ακριβώς αποδόθηκε και στον πρώτο κύκλο.

Το υπόλοιπο καστ είναι πολλά υποσχόμενο και το μόνο βέβαιο είναι πως η εν λόγω σειρά είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της μυθοπλασίας της νέας σεζόν!

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Αυτό είναι το καστ

Στη σειρά λοιπόν, πρόκειται να δούμε τους: Μελέτη Ηλία, Γιάννη Ποιμενίδη, Σπύρο Τσεκούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρο Πιεχόβακ.

φλεγομενη καρδια

Στην παρουσίαση, προβλήθηκαν και τα πρώτα πλάνα με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη ως παπά! «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά» - Έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1.

φλεγομενη καρδια

φλεγομενη καρδια

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά - Δείτε το teaser:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)