FLife

Χθες 15:59

Η Βίκος Cola στο πιο hot festival γεύσης

Η Βίκος Cola στο πιο hot festival γεύσης

-

Από τις 12 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, το THE FLAME Festival θα μετατρέψει το Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο σημείο συνάντησης όλων των foodies της πόλης.

Η Βίκος Cola, o Gold Sponsor στο THE FLAME Festival, σε προσκαλεί να ζήσεις ένα τετραήμερο γεμάτο νοστιμιές από όλο τον κόσμο στο πρώτο μεγάλο πάρτι γεύσεων μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Στο THE FLAME Festival θα βρεις τις πιο original και αντισυμβατικές παραλλαγές σε αλμυρές και γλυκές γεύσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες και γνωστά στέκια της γεύσης. Tο THE FLAME Festival τα έχει όλα σε 20 food kiosks από τις πιο γνωστές και αγαπημένες σχάρες της πόλης.

Δίψα για THE FLAME Festival; Δίψα για Βίκος Cola!

Η Βίκος Cola με φυσικό μεταλλικό νερό θα είναι εδώ για να συνοδεύσει τις αλμυρές και γλυκές επιλογές σου και να δροσίσει κάθε σου λεπτό! Με την αυθεντική της γεύση σε προκαλεί να ζήσεις κάθε στιγμή με πάθος και διάθεση για περιπέτεια.

Εκτός από τις γευστικές απολαύσεις, θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με αγαπημένους DJs που θα κρατήσουν τον ρυθμό ζωντανό σε ένα ατελείωτο food party.

Εισιτήρια προπωλούνται στο more.com και τις ημέρες της εκδήλωσης στην είσοδο στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)