Fashion

31 Αυγούστου 2024 20:35

Φεστιβάλ Βενετίας: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν στο κόκκινο χαλί

Φεστιβάλ Βενετίας: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν στο κόκκινο χαλί

-

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, το οποίο ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί έκανε η Νικόλ Κίντμαν στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Babygirl», η οποία έκανε ντεμπούτο στο φεστιβάλ της Βενετίας και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Αντόνιο Μπαντέρας, αφορά μια γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο, που ρισκάρει την καριέρα της, συνάπτοντας σχέση με ένα πολύ μικρότερο άνδρα.

Διαβάστε επίσης! Φεστιβάλ Βενετίας: Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας για τη Μαρία Κάλλας - Η έντονη συγκίνηση της ηθοποιού

Νικόλ Κίντμαν – Η εμφάνιση στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Η Νικόλ Κίντμαν μαγνήτισε  πάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς επέλεξε έναν nude κορσέ με μαύρες λεπτομέρειες και μια βελούδινη μάξι φούστα.

Η Αυστραλή ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια με πέρλες, μαύρες σουέτ γόβες και μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Η Νικόλ Κίντμαν πόζαρε μόνη της στο κόκκινο χαλί, αλλά και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του «Babygirl». Αξίζει να σημειωθεί πως ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία, Αντόνιο Μπαντέρας, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη σύντροφό του, Νικόλ Κίμπελ.

Νικόλ Κίντμαν

Νικόλ Κίντμαν

Νικόλ Κίντμαν

Νικόλ Κίντμαν

Νικόλ Κίντμαν

Ο Αντόνιο Μπαντέρας με την σύντροφό του, Νικόλ Κίμπελ

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)