Celebrity

30 Αυγούστου 2024 09:20

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας για τη Μαρία Κάλλας - Η έντονη συγκίνηση της ηθοποιού

Φεστιβάλ Βενετίας: Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας για τη Μαρία Κάλλας - Η έντονη συγκίνηση της ηθοποιού

-

Με την ταινία "Maria" του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραίν, στην οποία η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται την κορυφαία σοπράνο Μαρία Κάλλας (1923 – 1977), συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα διεξαγωγής του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας, την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της "Maria" στο πλαίσιο του 81ου Φεστιβάλ Βενετίας, αποτελεί ένδειξη ότι η ταινία οδεύει προς ολοταχώς για τα Όσκαρ του 2025, ενώ όπως έγινε γνωστό το Netflix πήρε ήδη τα δικαιώματα.

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ φορώντας ένα μακρύ φόρεμα με ουρά και μια ψεύτικη γούνα, ενώ επέλεξε να φορέσει ελάχιστα κοσμήματα και συγκεκριμένα μόνο μία καρφίτσα, η οποία μάλιστα ανήκε στη θρυλική Μαρία Κάλλας.

Αμέσως μετά τα κλικ των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί, ακολούθησε η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας. Μετά το τέλος της προβολής, η Αντζελίνα Τζολί απέσπασε ένα αδιάκοπο χειροκρότημα 8 λεπτών εντός του θεάτρου Sala Grande με την ίδια να δυσκολεύεται να συγκρατήσει τη συγκίνηση της.

Θυμίζουμε πως μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της ταινίας για τη Μαρία Κάλλας έλαβε χώρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε διάφορες τοποθεσίες της Ηλείας.

Πηγή φωτογραφιών: associated press

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)