Υγεία

Σήμερα 16:35

Γεωργιάδης - Πολάκης για ΚΕΕΛΠΝΟ: Η δίκη έληξε, η κόντρα συνεχίζεται

Ποια ήταν η έκβαση της εκδίκασης της κατηγορίας για παράνομες προσλήψεις επί της υπουργίας του κ. Γεωργιάδη Τι ανέφεραν σε αναρτήσεις τους οι δύο άνδρες μετά την απόφαση.

Γεωργιάδης - Πολάκης για ΚΕΕΛΠΝΟ: Η δίκη έληξε, η κόντρα συνεχίζεται
-

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και οι 4 κατηγορούμενοι για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2013-2014, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ωστόσο η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών συνεχίστηκε ακάθεκτη στο διαδίκτυο. Αφ’ ενός ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε για συκοφαντία τον κ. Πολάκη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά από κοινού με το Κέντρο εναντίον του, επικαλούμενοι οικονομική τους ζημία από τις πράξεις του.

Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης παρά την αθώωση χαρακτήρισε «βαθιά διεφθαρμένους» τους κ. Γεωργιάδη και Πουλή επαναφέροντας επιπλέον και ζήτημα «Novartis» για τον πρώτο, σχολίασε ως «γελοιότητες» τα λεγόμενά τους και, αναφερόμενος προφανώς στον επόμενο βαθμό εκδίκασης αλλά και στις δικές τους επικείμενες αντιμηνύσεις, ανακοίνωσε «Είμαι εδώ και σας περιμένω», «Τώρα ξεκινάμε» και «Τελικά θα υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα».

Για τη δίκη

Στο εδώλιο κάθισαν ο πολιτευτής της ΝΔ Σταμάτης Πουλής, η σύζυγός του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, η πρώην οικονομική διευθύντρια του κέντρου Κατερίνα Πολύζου και ο πρώην διευθυντής του Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Ο εισαγγελέας της έδρας είχε εισηγηθεί την ενοχή των κατηγορουμένων, ωστόσο οι δικαστές αποτίμησαν διαφορετικά τα στοιχεία της διαδικασίας και οδηγήθηκαν σε αθωωτική κρίση.

Ο κ. Γεωργιάδης στην ανάρτησή του εξέφρασε την ικανοποίησή του αναφέροντας ότι «τελικά στη Χώρα μας υπάρχει Δικαιοσύνη».

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος - Κασσελάκης: Καλά, δεν υπάρχει πρωθυπουργός τα τελευταία πέντε χρόνια;

Μπελέρης: Ο αγώνας μου τώρα αρχίζει – Θα προσφύγω στο ΕΔΑΔ

Μητσοτάκης: 3 δις για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)