Fashion

Σήμερα 17:15

Leonie Hanne: Έλαμψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με δημιουργία Celia Kritharioti

Leonie Hanne: Έλαμψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με δημιουργία Celia Kritharioti

-

Το διάσημο μοντέλο και fashion influencer Leonie Hanne, εντυπωσίασε με ένα στράπλες little black dress με ουρά, στο φαντασμαγορικό gala που διοργάνωσε το Iταλικό Vanity Fair, με τον διάσημο οίκο κοσμημάτων Chopard στο Aman Venice, στο πλαίσιο του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η αγαπημένη Leonie Hanne επέλεξε ένα total look Celia Kritharioti, δείχνοντας για ακόμη μια φορά, την σταθερή εκτίμηση και τον θαυμασμό της στην διάσημη σχεδιάστρια. Το εντυπωσιακό μοντέλο, συνδύασε το look της με διαμαντένια κοσμήματα, ένα box crystal-embellished leather bag και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το makeup της ήταν σε γήινους τόνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η διεθνούς φήμης influencer έχει περπατήσει και σε show για τη Συλλoγή Celia Kritharioti Couture Fall Winter 2022-23 στο Παρίσι, ενώ είχε παρευρεθεί στο Mark's Club του Λονδίνου όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι για το launch της exclusive συλλογής της σχεδιάστρια για το πολυκατάστημα Harrods.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)