Celebrity

Χθες 12:15

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά τον χωρισμό - Τα ακίνητα και το ποσό των 140.000 ευρώ

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά τον χωρισμό - Τα ακίνητα και το ποσό των 140.000 ευρώ

-

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη, έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας. Το πρώην πλέον ζευγάρι φαίνεται πως έχει χωρίσει από τα τέλη Μαϊου, αλλά κατάφερε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την Τρίτη στο "Πρωινό" αναφέρθηκε στον χωρισμό της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει πως ανάμεσα στον επιχειρηματία και την ηθοποιό υπάρχουν οικονομικά ζητήματα τα οποία οι δυο τους καλούνται να λύσουν.

Από την πλευρά της, η Άρια Καλύβα ανέφερε πως η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρη υπέγραψαν την προηγούμενη βδομάδα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Σε αυτό ο επιχειρηματίας ζητάει από την ηθοποιό κάποια χρήματα που εκείνη είχε πάρει για να κάνει επισκευές στο πατρικό της σπίτι.

Το συγκεκριμένο σπίτι είναι τριώροφο και βρίσκεται στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Λάμπρος Λάζαρης είχε πάρει δάνειο 140.000 ευρώ για να φτιάξει το ισόγειο και αυτή τη στιγμή ζητάει από τη Δανάη Παππά να του δώσει πίσω τα χρήματα μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά.

Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Όπως είπε η Άρια Καλύβα, αν η Δανάη Παππά δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Λάμπρος Λάζαρης θα αναγκαστεί να διαχωρίσει το σπίτι στο οποίο έγιναν επισκευές και στη συνέχεια να το νοικιάσει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)