Celebrity

Χθες 10:00

Δανάη Παππά: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη

Δανάη Παππά: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη

-

Στην κάμερα της εκπομπής “Buongiorno” και στη Ράνια Θεοδωρακοπούλου μίλησε η Δανάη Παππά. Η δημοσιογράφος συνάντησε την ηθοποιό στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε μαζί με άλλους ηθοποιούς του Σασμού ως καλεσμένοι της Μαρίας Τσομπανάκη και μεταξύ άλλων μίλησε η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Θυμίζουμε πως η Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας ήταν ζευγάρι για 6 χρόνια και ο χωρισμός τους έγινε γνωστός μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης! Δανάη Παππά & Λάμπρος Λάζαρης: Χωρισμός μετά από 6 χρόνια σχέσης

«Είμαι όπως φαίνομαι! Νομίζω πως οτιδήποτε τελειώνει, θέλει μια διαχείριση. Όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση, οπότε άμα δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά», είπε αρχικά η Δανάη Παππά για τον χωρισμό της.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, η ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω ότι ο έρωτας πάντα υπάρχει. Η αγάπη και ο έρωτας είναι πάντα στο παιχνίδι και όλα αυτά είναι ενέργειες».  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)