Celebrity

Σήμερα 13:15

Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε on air τη δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή βράδυ στον ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε on air τη δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή βράδυ στον ΑΝΤ1

-

Ανακοίνωση-έκπληξη από τον Γιώργο Λιάγκα στο "Πρωινό" την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που συζητούσαν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τις αλλαγές στον νέο κύκλο του "The Voice", ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως πρόκειται να παρουσιάσει και δεύτερη εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που θα είναι live και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ.

"Θα κάνω εκπομπή Κυριακή βράδυ, δύο ώρες. Θα είναι τηλεπαιχνίδι ζωντανό. Δεν ήθελα να κάνω άλλη εκπομπή. Μου το πρότεινε ο σταθμός γιατί θέλει να στηρίξει τα Σαββατοκύριακα. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά. Είπα ναι και ελπίζω να τα πάω καλά. Είναι κάτι που θα το έβλεπα.

Είναι μια εκπομπή που θα την κάνει όλη η Ελλάδα μαζί. Θα κατεβάσουν οι τηλεθεατές μια εφαρμογή, θα θέτουμε 13 ερωτήματα κάθε εβδομάδα και ο κόσμος θα ψηφίζει επί των ερωτημάτων αυτών. Τα ερωτήματα θα έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, με την καθημερινότητα και θα πρέπει οι ομάδες που θα παίζουν να βρουν τι απάντησε ο κόσμος.

Έχει μια καταγραφή της επικαιρότητας. Το σκηνικό ετοιμάζεται, ελπίζω να βγει Νοέμβριο. Οι τηλεθεατές από το σπίτι θα κερδίζουν και λεφτά. Είναι ενδιαφέρον" αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)