Celebrity

Χθες 13:14

Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: "Με τρομάζει το γεγονός ένας άνθρωπος να λέει ότι "εγώ θα βγάλω μηνύματα στη φόρα"

Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: "Με τρομάζει το γεγονός ένας άνθρωπος να λέει ότι "εγώ θα βγάλω μηνύματα στη φόρα"

-

Έντονα ενοχλημένος εμφανίστηκε τη Δευτέρα (16/09) λίγο μετά το τέλος των πρωινών εκπομπών και την κριτική που δέχτηκε, ο Μάρκος Σεφερλής. Ο κωμικός ηθοποιός σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram τόνισε μάλιστα πως θα τους ξεμπροστιάσει όλους και με αποδείξεις.

"Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες, σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών έβαλαν λιτούς και δεμένους να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει… Τόσα χρόνια, δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους… Έναν έναν ξεχωριστά! Με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία και εμείς και αυτοί" είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Την Τρίτη στο "Πρωινό" προβλήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε: "Εγώ δεν του στείλει ποτέ μήνυμα. Ωστόσο με τρομάζει το γεγονός ένας άνθρωπος να λέει ότι “θα βγάλω μηνύματα στη φόρα”. Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, που υποτίθεται είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους που ανταλλάσσουν μηνύματα. Εγώ δεν του έστειλα μήνυμα. Όταν λοιπόν κάποιος βγαίνει και λέει «θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα» αυτό δεν είναι έντιμο. Είναι προσωπικό! Δε μπορείς εσύ να με εκβιάζεις ότι θα δώσεις στη φόρα τα μηνύματα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)