Celebrity

Σήμερα 10:30

Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: "Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ"

Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: "Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ"

-

Νέα κόντρα ξέσπασε τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας χθες μέσα από το "Πρωινό" σχολίασε όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή είπε: "Εγώ δεν του έχω στείλει ποτέ μήνυμα, ωστόσο με τρομάζει το γεγονός, ότι ένας άνθρωπος λέει ότι «θα βγάλω μηνύματα στη φόρα». Τα μηνύματα είναι μία προσωπική ανταλλαγή απόψεων, τα οποία υποτίθεται είναι εν κρυπτώ και αφορούν τους δύο ανθρώπους, που ανταλλάσσουν μηνύματα. Όταν λοιπόν, κάποιος βγαίνει και λέει «θα σε ξεμπροστιάσω και θα φανερώσω τα μηνύματα» αυτό δεν είναι δίκαιο και έντιμο".

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε μέσω Instagram, λέγοντας: "Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: "Με τρομάζει να λέει ότι θα βγάλει μηνύματα στη φόρα, δεν είναι έντιμο”. Ενώ είναι έντιμο να έχεις άποψη για ένα θεατρικό νούμερο, το οποίο δεν έχεις δει καν. Γιωργάκη, λογικό είναι εσένα να σε τρομάζει γιατί δικά σου μηνύματα έχω αρκετά".

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση στο "Πρωινό" την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε: "Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Αλλά τι να απαντήσω; Στην αρλούμπα, στη βλακεία; Διότι εχθές πραγματικά ο Μάρκος Σεφερλής, ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα. Ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν… Εκτός αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Διότι το να έχεις στείλει μήνυμα σε έναν άνθρωπο και να τον καλείς στην εκπομπή... δεν το θυμάμαι. Εγώ σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή δεν κρατάω μηνύματα.

Για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή. Εγώ τα μηνύματα τα σβήνω όλα. Μένουν άσβηστα μόνο τα μηνύματα από τον μεγάλο μου γιο που έχει κινητό και αυτά για όταν χρωστάω κάπου κάτι και όταν έχω μία δουλειά για να τα θυμηθώ. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, είναι και χαζό. Αν τα έχει κρατήσει, με γεια του με χαρά του.

Παράνομο να λέει ότι θα τα βγάλει, αλλά από εκεί και πέρα – δεν θυμάμαι- να έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Φέτος δεν του έστειλα σε καμία περίπτωση. Ούτε πέρσι, ούτε πρόπερσι. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, μπορεί να του έστειλα όπως και σε άλλους. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό και το ξεμπρόστιασμα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)