Celebrity

Χθες 11:15

Ο Γιώργος Λιάγκας για τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας: "Δεν το περίμενα, θέλω να είμαι ειλικρινής"

Ο Γιώργος Λιάγκας για τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας: "Δεν το περίμενα, θέλω να είμαι ειλικρινής"

-

Την πρώτη τους μεγάλη μάχη για την τηλεθεάση έδωσαν την Δευτέρα (17/09) οι ψυχαγωγικές εκπομπές στην πρωινή ζώνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας και το "Πρωινό" κατέκτησαν την πρωτιά στο σύνολο του κοινού και ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο και να ευχαριστήσει δημόσια τους τηλεθεατές.

"Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, γιατί πραγματικά δεν το περίμενα να συμβεί. Το έλεγα και στους συνεργάτες μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, στο τέλος της χρονιάς βγάζεις πάντα το συμπέρασμα.

Αλλά ότι γεγονός ότι το σύνολο του κόσμου χθες, γιατί αυτό μετράει, με φανατισμό έδωσε πρωτιά σε αυτήν εδώ την εκπομπή για εμάς είναι πάρα πολύ τιμητικό για την πρώτη εκπομπή.

Τώρα μπορεί έρθουμε πέμπτοι σήμερα, δεν έχει να κάνει. Όμως ότι χθες πρώτη μέρα μας είδατε, ευχαριστούμε πολύ. Δεν το περίμενα, θέλω να είμαι ειλικρινής. Περίμενα ότι θα αργήσει να γίνει αυτό, έγινε από την πρώτη μέρα. Ευχαριστούμε πολύ, μας δημιουργεί μεγάλη υποχρέωση και τιμή να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι" είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)