Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 14:55

Μάρκος Σεφερλής: Ξεσπά κατά των παρουσιαστών των ψυχαγωγικών εκπομπών - "Θα τους ξεμπροστιάσω όλους"

Μάρκος Σεφερλής: Ξεσπά κατά των παρουσιαστών των ψυχαγωγικών εκπομπών - "Θα τους ξεμπροστιάσω όλους"

-

Ένα βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μάρκος Σεφερλής και ξέσπασε με αφορμή όσα ειπώθηκαν στις ψυχαγωγικές εκπομπές το πρωί της Δευτέρας με αφορμή του σκετς του σε παράσταση, όπου μεταμφιέστηκε σε Nemo.

Ο ηθοποιός είπε στο βίντεο του πως κάποιοι παρουσιαστές έκαναν τα πάντα προκειμένου να του πάρουν δηλώσεις και όταν δεν τα κατάφεραν, ξέσπασαν εναντίον του.  

Διαβάστε επίσης! Η Φαίη Σκορδά ξεσπά κατά Σεφερλή και Σούρα: "Είμαι τελείως ενάντια σε αυτό"

«Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες, σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών έβαλαν λυτούς και δεμένους να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει…

Τόσα χρόνια, δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους… Έναν έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία» είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)