Κοινωνία

Σήμερα 17:47

Κεραμεικός: Ντοκουμέντο από την συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματισμό 36χρονου (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις άγριες σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας Γεωργιανός πιάνεται στα χέρια με τρείς αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής.

Κεραμεικός: Ντοκουμέντο από την συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματισμό 36χρονου (βίντεο)
-

Του Κώστα Τάτση

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Πολίτες τρέχουν να προστατευτούν από πυροβολισμούς ύστερα από συμπλοκή αλλοδαπών

 Λίγο μετά τις 10 το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες ένας αλλοδαπός γεωργιανής καταγωγής, πιάνεται στα χέρια με τρεις αλλοδαπούς αλβανικής καταγωγής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Φεύγει από το σημείο και επιστρέφει 40 λεπτά περίπου αργότερα με ένα όπλο στα χέρια και πυροβολεί έναν 36χρονο αλβανικής καταγωγής τραυματίζοντας τον στα πόδια Ενώ εξαφανίζεται στα γύρω στενά.

Κάτοικοι της περιοχής ενημερώνουν αστυνομία. Με ασθενοφόρο, ο 36χρονος μεταφέρεται στο γενικό κρατικό Αθηνών όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής οι αστυνομικοί συνέλεξαν έξι κάλυκες ενώ αναζητούν τρία άτομα. Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν επεισόδια που αφορούν τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξη

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Νew York Times: Πως παγίδευσε το Ισραήλ τους βομβητές της Χεζμπολάχ (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)