Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 12:42

Παγώνη σε Λιάγκα: "Όλη η Ελλάδα είχε εστιάσει σε εσάς και αγωνιούσε αν περνούσατε καλά ή όχι"

Παγώνη σε Λιάγκα: "Όλη η Ελλάδα είχε εστιάσει σε εσάς και αγωνιούσε αν περνούσατε καλά ή όχι"

-

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε ζωντανά την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του "Πρωινού".

Στην έναρξη της συζήτησης η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε με χιούμορ στο καλοκαίρι του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά και την αντίδραση που είχε στις κάμερες ο παρουσιαστής μετά το ταξίδι τους στο Λονδίνο.

"Πριν μπούμε στα πολύ δύσκολα, να σας ευχηθώ μία χρονιά με επιτυχίες. Άλλωστε, είμαι σίγουρη γι’ αυτό, το βλέπουμε από τις πρώτες ώρες. Είσαστε μία χαρά. Άλλωστε μία εικόνα δική σας είναι χίλιες λέξεις. Αυτό είδαμε από το πρωί. Είδαμε έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, φορτσάτο, χαρούμενο. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια χαρά και θα κάνει μία πολύ ωραία εκπομπή. Κύριε Λιάγκα όλη η Ελλάδα είχε εστιάσει σε εσάς και αγωνιούσε αν περνούσατε καλά ή όχι. Κύριε Λιάγκα είσαστε πολύ ευτυχισμένος, το βλέπουμε" είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην κρύβει την αμηχανία του.

Στο τέλος της κουβέντας τους, η Ματίνα Παγώνη επανήλθε στο θέμα, λέγοντας με χιούμορ: "Φέτος έχετε μία άλλη εικόνα. Δεν σας δυσκολεύω, αυτή είναι η αλήθεια".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)