Celebrity

Χθες 20:43

Παγώνη για Οικονομάκου: "Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σε φρενάρουν όταν έχεις παιδιά"

Παγώνη για Οικονομάκου: "Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σε φρενάρουν όταν έχεις παιδιά"

-

Η Ματίνα Παγώνη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στη δημοσιογράφο, Νάνσυ Παραδεισανού.

Μεταξύ άλλων η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε την νέα προσωπική ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου καθώς όπως αποκάλυψε διατηρεί άριστες σχέσεις με την μητέρα και τον πατέρα του πρώην συζύγου της ηθοποιού, Φίλιππου Μιχόπουλου.

«Εγώ είμαι πολύ φίλη με τον πατέρα και τη μητέρα του Φίλιππου. Πάω στο ξενοδοχείο με τις φίλες μου και μας φιλοξενούν και περνώ πολύ ωραία. Είναι μία πολύ ωραία οικογένεια έχω να σου πω κι ο Φίλιππος είναι εξαιρετικός πατέρας. Όταν άκουσα για το διαζύγιο (σ.σ. με την Αθηνά Οικονομάκου), δεν σχολίασα, αλλά δεν μου άρεσε. Το να προχωρήσεις τη ζωή σου είναι θεμιτό και καλά κάνεις ο καθένας μας. Όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις και πρέπει να σε φρενάρουν όταν έχεις παιδιά. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το θέμα, με έχει στενοχωρήσει. Πιστεύω ότι όλοι έκαναν τις προσωπικές τους επιλογές, να είναι καλά. Αυτά είναι προσωπικά τους θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης - Ματίνα Παγώνη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την φωτογραφία με μαγιό

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ματίνα Παγώνη για την Αθηνά Οικονομάκου:


 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)