Celebrity

16 Σεπτεμβρίου 2024 12:08

Η Φαίη Σκορδά ξεσπά κατά Σεφερλή και Σούρα: "Είμαι τελείως ενάντια σε αυτό"

Η Φαίη Σκορδά ξεσπά κατά Σεφερλή και Σούρα: "Είμαι τελείως ενάντια σε αυτό"

-

Αντιδράσεις προκάλεσε το σκετς του Μάρκου Σεφερλή, στο οποίο έχει μεταμφιεστεί στο νικητή της Eurovision, Nemo.

Το γεγονός αλλά και όσα είπε ο Δημήτρης Σούρας κατά την διάρκεια της παράστασης του Μάρκου Σεφερλή σχολιάστηκαν στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Δευτέρας 16/09 με τη Φαίη Σκορδά να δηλώνει αντίθετη με την τοποθέτηση του γνωστού ψυχιάτρου.

Διαβάστε επίσης! Μάρκος Σεφερλής: Οι νέες αναρτήσεις για τον Φώτη Σεργουλόπουλο - "Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριόταν τότε;"

Η Φαίη Σκορδά για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Δημήτρη Σούρα  

«Με όλη την εκτίμηση εγώ είμαι τελείως ενάντια σε αυτό. Δηλαδή μέσα σε ένα λεπτό, σε αυτόν το χώρο, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθείς σε τέτοια θέματα τα οποία είναι λεπτά. Αν πας να διαβάσεις για έρευνες που γίνονται σχετικά, ακόμα και ανάμεσα στους γιατρούς, είναι όλα ρευστά δεν είναι κάτι τόσο απλό για να το εξηγήσεις και να μείνεις στο πόσα είναι τα βιολογικά φύλα. Άνδρας, γυναίκα και γίνεται και μια παρένθεση intersex.

Υπάρχει το κοινωνικό φύλο, το οποίο εδώ δεν βλέπεις να γίνεται μια ανάλυση και το βρίσκω πολύ επικίνδυνο, μέσα σε ένα λεπτό, να κάνεις μια τέτοια τοποθέτηση για να σε καταχειροκροτήσουν Δεν έχεις διαβάσει για το κοινωνικό φύλο; Δεν έχεις διαβάσει για την ταυτότητα την οποία εμείς ορίζουμε σαν άνθρωποι, ακόμη και στην ενήλικη ζωή μας για το πως ορίζουμε τον εαυτό μας μέσα στην κοινωνία; H κοινωνία μπορεί να επηρεάσει την βιολογία; Είναι πολλά τα ερωτήματα. Γιατί να βάλουμε τον κόσμο για μια ακόμα φορά στο να πάρει μέρος σε κάτι τέτοιο; Εμένα αυτή είναι η ένσταση μου», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)