Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 17:19

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Μας είπαν στο Mega να μη λέμε τίποτα για τη σχέση που έχει η Φαίη Σκορδά"

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Μας είπαν στο Mega να μη λέμε τίποτα για τη σχέση που έχει η Φαίη Σκορδά"

-

Με ένα νέο κοινό βίντεο άνοιξαν τη νέα σεζόν στο κανάλι τους Raw House στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη και ο Fipster, οι οποίοι «αντάλλαξαν ζωές» για 24 ώρες, με τη Μαίρη Συνατσάκη να περνάει λίγο περισσότερο χρόνο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συζητήσουν κουτσομπολιά κι έτσι εκείνος έκανε αναφορά στη Φαίη Σκορδά και τη νέα σχέση της, αποκαλύπτοντας ότι από το Mega τους είπαν, να μην λένε τίποτα για τον σύντροφο της παρουσιάστριας!

«Έμαθα ότι η Φαίη Σκορδά τα έχει με έναν αρχιτέκτονα. Μας ήρθε μία… τέτοια στο Mega να μη λέμε τίποτα για τη σχέση της. Εδώ είναι Youtube λέμε ό,τι θέλουμε. Και ο Λιάγκας τα έχει με Αντωνά, αλλά απ’ ότι ξέρουμε, δεν παίρνω και όρκο» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος και τη φετινή σεζόν θα εργάζεται στο Mega στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Δείτε το απόσπασμα στο 12:13:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)