Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 10:15

Γιάννης Αϊβάζης: Μετακομίζει σε νέο σπίτι μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου - Η πρώτη φωτογραφία

Γιάννης Αϊβάζης: Μετακομίζει σε νέο σπίτι μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου - Η πρώτη φωτογραφία

-

Πριν από περίπου έναν μήνα έγινε γνωστό πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας και 14 χρόνια γάμου.

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται μάλιστα να μετακομίσει σε νέο σπίτι, κοντά στο Ψυχικό, όπου μένει η Μαρία Κορινθίου με την κόρη τους.

Μέσω των instastories, ο Γιάννης Αϊβάζης μας έδειξε μάλιστα το νέο του σπίτι, ανεβάζοντας μία selfie από το άδειο μέχρι στιγμής διαμέρισμά του, το οποίο σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης παρά τον χωρισμό τους, διατηρούν άλλωστε εξαιρετικές σχέσεις, ενώ από τον Οκτώβριο θα ανέβουν μαζί στη σκηνή του θεάτρου για τις ανάγκες της παράστασης "Ο τελευταίος χορός".

Και επειδή πολλοί θεώρησαν πως αφού συνεργάζονται ο χωρισμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο, η Μαρία Κορινθίου δε μάσησε πρόσφατα τα λόγια της, αναφέροντας στο Instagram: "Μόλις μπήκα στο δωμάτιο μου στην Θεσσαλονίκη. Στην ανάρτηση που έκανα εδώ στο Instagram για το θεατρικό, υπήρχαν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα, δεν το συζητάμε. Κάποια μηνύματα βέβαια που μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι… Φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα και σκεφτόμουν αν θα ανεβάσω αυτό το Story. Νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ… Πολύ λιτά και απέριττα. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν. Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε το Δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι, λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα τη βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εκπομπές. Αυτά. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Αιβαζης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)